سردار رادان: اگر میخواهیم در راه باشیم قله ها در پیش داریم / تحریمها و تهدیدها نباید تو را از مسیر متوقف کنند + فیلم
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار رادان فرمانده انتظامی کل کشور در یادواره شهدای نیرو انتظامی گفت: اگر میخواهیم مسیر شهدا را ادامه بدهیم باید درس بگیریم و بعد از درس رسم بگیریم.
وی افزود: این قله پر برف و پر طوفان راهش بود طولانی و پیچان، باید من و تو ای برادر جان هم پشت هم باشیم و هم پیمان.
رادان اضافه کرد: کلمه به کلمه شعری که رزمندگان می خواندند درس امروز ماست و حرکت در قله، حرکتی غیر عادی تر از مسیر هموار است. باید آمادهتر، مقاومتر و مجهزتر باشیم.
اگر میخواهی بروی، پس تحریمها و تهدیدها نباید تو را از مسیر متوقف کند
فرمانده انتظامی کل کشور تصریح کرد: این درسی بود که شهدا به ما برای امروز من و شما یاد دادند و بازهم گفتند که بدانیم راهش طولانیست. در هر پیچ این راه کمینی هست و در هر کمینی تلاش برای توقفی است.
وی ادامه داد: این مسیریست که چراغ راهش چراغ راه شهدا و راه حسین بن علی باشد. راه حسین بن علی غیر از این بود که تحریمها را شکست؟
اگر شهدا نبودند امروز ما چون کشورهایی بودیم که رنج استثمار را به خاطر پایدار نبودن خودشان تحمل میکنند
فرمانده انتظامی کل کشور یادآور شد: راهی غیر از این نیست، یا باید بمانیم و در این ماندنها، رفتنها را افتخار بدانیم؛ یا بمانیم اما ذلیل و دون و پست و بی کس باشیم.
وی ادامه داد: در مکتب امام روح الله و امام سید علی و رزمندگان و مدافعان، راه دوم راهی فراموش شده نابود شده و جدا شده از وجود مردم ایران اسلامی است.